Budapesten az angol Macskák

 

A világkörüli turnén szereplő londoni CATS előadás ősszel Budapestre is ellátogat: november 17. és 19. között négy alkalommal lesz látható a Syma csarnokban.

Andrew Lloyd Webber musicalje – amely T. S Eliot Macskák könyve című versciklusán alapul – a Brodway és a West End egyik leghosszabb ideje futó és legsikeresebb produkciója, ötvenmillió néző látta világszerte. A turnézó CATS is már több mint háromszáz városban bűvölte el nemcsak a nézőket, hanem sajtóvisszhangok szerint a kritikusokat is. (Magyar változata egyébként, a Madách színházi Macskák szintén a rekorderek között van: harmincnegyedik éve játsszák telt házakkal.)

Az eredeti előadás most először érkezik Budapestre. A macskák és a musicalek rajongóinak különleges alkalom kínálkozik arra, hogy az angol szuperprodukcióban ismét találkozzanak emberi tulajdonságokkal is felruházott, világslágerré lett melódiákat megszólaltató négylábú kedvenceikkel. A vendégjáték meglepetést is tartogat: Webber két új dalt írt a musicalhez, amit a nézők most hallhatnak majd először Budapesten.

A Syma csarnok novemberi előadásaiban a CATS angol szövegét magyar fordításban is követni lehet majd a kivetítőkön.

 D. A.

 

 

NKA csak logo egyszines

1