díjátadó - legjobb előadás

A POSZT Legjobb előadásának díját a Víszínház Jóembert keresünk című előadásának ítélte a szakmai zsűri. A díjat Eszenyi Enikő, az előadás főszereplője s a színház igazgatója, valamint Fesztbaum Béla vette át Pécs város polgármesterétől, Páva Zsolttól. A díjátadáson Szkárossy Zsuzsa fotózott.

díjátadó - Eszenyi

A Legjobb női alakítás díját valamint a közönség díját ugyancsak a Vígszínház Jóembert keresünk című előadásában nyújtott alakításáért Eszenyi Enikő vehette át Vasvári Csabától, a Magyar Teátumi Társaság alelnökétől.

 

díjátadó - Polgár Csaba

Polgár Csaba a Legjobb férfi alakítás díját vehette át a Peer Gynt címszerepének megformálásáért.

 

díjátadó - Nagy Dorottya

A legjobb női mellékszereplő díját Nagy Dorottya kapta a Bányavakság Iringójáért.

 

díjátadó - Bányai Kelemen Barna

A legjobb férfi mellékszereplő: Bányai Kelemen Barna a Bányavakság román rendőre, Florin szerepében.

 

díjátadó - Gáspár Ildikó

Gáspár Ildikót dramaturgiai munkáiért díjazta a szakmai zsűri - a képen a műsorvezetők, Spilák Klára és Lévai Balázs társaságában.

 

díjátad - kérdés

A legjobb jelmez tervezője: Nagy Fruzsina az Örkény Színház Peer Gyntjéért.

 

díjátadó - Ecsedi Erzsébet

A színészzsűri Ecsedi Erzsébetnek ítélte a Legjobb női alakítás díját a zalaegerszegi Színésznőkért. A díjat Haumann Péter adta át.

 

Hunyadkürti György

A színészzsűritől Hunyadkürti György kapta a Legjobb férfi alakítás díját Valene Connor megformálásáért a Vaknyugatban. A díjat Haumann Péter adta át.

 

díjátadó - ismét kérdés

A Fidelio Legjobb 30 év alatti színész díját megosztva Lovas Rozi kapta Stella megformálásáért A vágy villamosa miskolci előadásában.

 

díjátadó - Tenki Réka

A Fidelio Legjobb 30 év alatti színész díját megosztva Tenki Réka kapta Alkméné megformálásáért az Amphitryon Nemzeti színházi előadásában.

 

 

 

NKA csak logo egyszines

1